Într-o lume într-o continuă agitație și schimbare, tot mai mulți dintre noi simțim nevoia de reconectare cu propriul Sine. De conexiune cu propria esență.

Și care e cel mai frumos mod de a face asta, dacă nu prin energia iubirii?

Bine ai venit la Healing with Love Summit! Un eveniment creat din iubire și cu multă iubire pentru oameni, pentru Univers, pentru dezvoltare și transformare.

Am creat acest eveniment că tu să primești acces la informațiile și instrumentele de care ai nevoie pentru a aduce vindecare emoțională în viața ta prin energia iubirii.

✨Să descoperi și să experimentezi diverse practici holistice care să aducă mai multă armonie și iubire în viața ta. Că tu să ai mai multă claritate cu privire la terapiile și practicile potrivite ție.

✨ Să experimentezi clase care să-ți aducă mai multă calmitate și relaxare în corp.

✨ Să te conectezi cu oameni care împărtășesc aceeași bucurie de cunoaștere și evoluție ca și tine. 

Prin tot ceea ce ți-am pregătit ne dorim să-ți bucuri în cadrul acestui eveniment corpul, mintea și sufletul.

Viziunea noastră – Visăm la o lume în care oamenii aduc vindecare în viața lor prin energia iubirii.

Iar misiunea noastră este să-ți oferim informațiile și instrumentele prin care să aduci vindecare și evoluție prin energia iubirii, conectandu-te astfel cu darurile și misiunea ta de viață.

Știm că fricile de necunoscut, de schimbare, de a nu știi, de a rămâne în urma cu evoluția, de a nu fi suficient de bun sau de a nu-ți găsi misiunea în viață pot deveni copleșitoare.

Dar la fel de bine știm că dacă înveți să lucrezi cu aceste frici într-un mod blând, plin de iubire, te poți bucura de o viață armonioasă, relații mai implinitoare, încredere și stimă de sine crescută, dar și de explorarea darurilor proprii divine, trăind astfel o viață plină de sens. De sensul pe care tu ai puterea să-l dai într-un mod conștient.

Acest eveniment este pentru tine dacă:

Simți neclaritate și indecizie

Te simți pierdut într-o mare a terapiilor și nu știi care ți s-ar potrivi? Sau nu ai resursele necesare să le încerci pe toate, dar ai vrea totuși să afli cate puțin din fiecare pentru a decide apoi care ți-ar fi benefică tie?

Simți că nu ai suficiente cunoștințe pentru a evolua

Nu știi exact de ce informații și instrumente ai nevoie pentru a gestiona și a ieși din situațiile de criză, de stres, de confuzie, sau chiar atacuri de panică?

Procrastinezi și nu știi exact ce iți dorești de la viață, sau care sunt darurile și misiunea ta

Te simți blocat într-un cerc vicios, fie într-o relație neîmplinitoare sau într-un job nesatisfăcător, dar nu știi cum să ieși de acolo și în ce direcție să o iei?

Ai trecut prin traume care te țin blocat în trecut

Te confrunți cu stres sau traume care simți că nu te lasă să înaintezi?

Ce vei experimenta la Healing with Love Summit?

🤍 Conectare profundă: Înveți cum să-ți îmbunătățești relația cu tine și cu cei din jur într-un mod autentic, plin de compasiune și iubire

🤍 Autodescoperire: Te conectezi cu propriul corp și suflet, descoperind darurile și misiunea ta unică

🤍 Cunoaștere și Evoluție: Găsești răspunsuri la întrebările tale despre evoluție, spiritualitate și sensul vieții

🤍 Diverse practici holistice: Experimentezi și descoperi care sunt practicile și terapiile prin care poți aduce mai multă calmitate și armonie în viața ta

🤍 Claritate: Înveți tehnici și instrumente de dezvoltare personală și spirituală prin care să gestionezi situațiile de criză din viața ta

🤍 Conexiune: Cunoști și te conectezi cu oameni pasionați, la fel că tine, de spiritualitate și evoluție personală

Știm că acest eveniment este diferit. Pentru că nu este doar un Summit, ci o experiență transformațională care te vă ajuta să descoperi și să experimentezi vindecarea și transformarea prin iubire. 

Invitații noștri, facilitatori inspirationali, experți în zona de dezvoltare personală și spirituală, te așteaptă cu informații și instrumente din diverse practici holistice, de la numerologie și constelații familiale, până la eliberări emoționale sau conectarea cu echilibrul dintre energia feminină și masculină.

De asemenea, îți pregătim și practici pentru relaxarea corpului.

Tot ceea ce vei primi în cadrul Summitului are rolul de a te susține pentru a aduce mai multă claritate, calmitate și iubire în viața ta.

 

Anunțăm în curând speakerii care vor susține sesiuni în cadrul Summitului, programul evenimentului, dar și multe alte surprize pe care le pregătim pentru tine. 

Daca iți dorești să faci pași către o viață armonioasă, trăită mai conștient și în iubire, SAVE THE DATE:  5-6 OCTOMBRIE 2024, BUCUREȘTI!

Speakerii Healing with Love Summit

Faceți cunostință cu invitații noștri care vor susține sesiuni în cadrul Summitului. 

Descrierea detaliată a fiecărui speaker o gasiți pe pagina noastră de Instagram

Bilete EARLY BIRD

Cu mare bucurie anunțăm că biletele EARLY BIRD la Healing with Love Summit sunt acum disponibile! 🥳
 
Îți mulțumim că ai fost alături de noi încă de la început și ne bucurăm că îți dorești să aduci mai multă conștientizare, vindecare și evoluție în viața ta prin energia iubirii! 🤎
 
Acum te poți bucura de biletele reduse la Summit:
✨Ziua 1 – 5 Octombrie
✨Ziua 2 – 6 Octombrie
✨Pachetul LOVE ziua 1 + 2 
 
Și dacă ești printre primele 50 de persoane care se înscriu și achiziționează pachetul LOVE, cu participare la ambele zile de Summit, avem un cadou pentru tine. 🎁
 
Primești acces și la 2 momente speciale, și anume:
✨ Ecstatic Dance la finalul zilei de 5 Oct
✨ Sesiunea de Soundhealing la finalul zilei de 6 Oct

Abia așteptăm să experimentăm împreună momente magice la Healing with Love Summit!