Despre Mine

Bine ai venit în spațiul meu!

Mă numesc Marie-Lise Tănăsescu, sunt medic stomatolog, care a ales să devină ghid specializat în evoluția personală, spirituală și feminitate.

În activitatea mea de zi cu zi, pe care o practic cu multă bucurie alături de clienții mei, mă concentrez în special pe eliberarea emoțională și vindecarea prin IUBIRE a traumelor și emoțiilor neprocesate, a tiparelor disfuncționale, a credințelor limitative și a blocajelor care există în viața fiecărui om.

Sunt aici să îți arăt că se poate trăi și altfel, ghidându-te spre o viață mai împlinitoare în toate domeniile și ariile sale, prin eliberări emoționale și reconectarea cu Încrederea în tine și în Potențialul tău infinit!

"Transformă-ți interiorul, pentru a-ți transforma viața!"

Află mai multe

Misiunea Mea

Sunt aici să te încurajez și să te ghidez să-ți redescoperi lumina și potențialul maxim și să te deschizi către noile oportunități pe care viața le are de oferit.

Așa că îți propun să îmbrățișezi cu empatie provocările pe care le întâmpini, rolul meu fiind de a crea un mediu sigur și de a te susține în fiecare etapa a drumului tău de transformare.

Te încurajez să te deschizi către conexiunea cu esența ta interioară, energia Sinelui fiind elementul central în cadrul sesiunilor. Împreună, explorăm și eliberăm emoții, credințe și modele comportamentale care te pot ține pe loc și te susțin să îți găsești puterea interioară pentru a-ți transforma viața într-un mod benefic ție.

Mă inspiră și îmi umple sufletul de bucurie să văd cum clienții mei își descoperă potențialul neexplorat și se conectează cu esența lor autentică, aducând schimbări uimitoare în viața lor.

Studiile Mele​

Ca și profesie sunt medic stomatolog, având o experiență în domeniu de 4 ani după terminarea celor 6 ani de facultate. Ascultându-mi ghidarea interioară, drumul meu s-a modificat considerabil. M-am îndreptat de la a reda încrederea oamenilor prin schimbări la nivelul zâmbetului la a-i ghida să descopere încrederea adevărată, care izvorăște din interior!

Așadar, drumul meu pe calea de a deveni ghid și îndrumător în evoluția și transformarea personală și spirituală a fost presărat de numeroase certificări, cursuri, metode și practici asimilate și testate în primul rând pe mine, care au adus schimbări majore și minunate în viața mea. De la curajul și încrederea dobândită în a mă exprima liber cine sunt, la a-mi îmbunătății relația cu mine, din toate punctele de vedere, la relația cu partenerul, cu părinții, precum și oamenii din viața mea.

Așadar, sunt certifică ca și facilitator de Constelații Familiale, ThetaHealing®, Metoda Sedona, Life Coach, Coach IFS (Internal Family System), consilier de dezvoltare personală și integrez și lucrul cu tehnologia cristalelor în ședințele mele.

Aleg să evoluez și să găsesc noi tehnici, metode și abordări prin care să pot aduce schimbări reale în viața mea dar și a clienților mei, deoarece suntem ființe atât de complexe și doar o abordare multidimensională ar putea cuprinde complexitatea ființei noastre.

Evoluție prin Iubire

Transformă-te

Fiecare instrument pe care îl folosesc este potrivit ales pentru tine în sesiunile noastre, deoarece lucrez intuitiv și mă conectez la câmpul energetic dintre noi. Abordarea mea holistică ia în considerare sufletul, corpul și mintea noastră, descoperind cauza reală a provocărilor pe care le întâmpinăm. Cred că fiecare situație sau afecțiune are un scop bine definit și o cauză spirituală care vine să ne ajute să evoluăm.

Prin tehnici alternative psihologiei clasice, precum Constelațiile Familiale, IFS (Internal Family System), diverse metode și practici de reprogramare a subconștientului, te ghidez să depășești limitele mentale și să îți deblochezi potențialul maxim.

Sunt pasionată de vindecarea cu iubire necondiționată și blândețe a minții, sufletului și corpului prin echilibrarea emoțiilor și energiei. Sunt aici sa îți fiu ghid în drumul tău de transformare, evoluție către versiunea ta conectata la Încredere în Sine și Potențialul infinit.

Dacă dorești să lucrezi la tine și să călătorim împreună pe acest drum al redescoperirii propriei străluciri și lumini interioare, te aștept cu bucurie și entuziasm să ne cunoaștem!

Descoperă-te. Eliberează-te. Iubește-te.

Pornește acum în călătoria ta de autodescoperire și vindecare. Fiecare serviciu este o invitație către autenticitate, libertate și iubire. Alege ce rezonează cu sufletul tău.

Coșul Tău
Shop cart Coșul Tău Este Gol