Cerceii LIGHT

Cerceii LIGHT – Strălucire și Rafinament
Această pereche de cercei LIGHT te va însoți cu grație și cu siguranță vei fi remarcată pentru rafinamentul pe care îl vei emana. Lucrați cu măiestrie, acești cercei sunt expresia perfectă a eleganței și unicității, adăugând un plus de strălucire și feminitate look-ului tău.

Estimat livrare 3 -5 zile lucrătoare

260.00 lei

Descriere

Descriere

În acest an, mi-am ascultat ghidarea interioară și am transformat visul de a contribui și de a aduce un plus de valoare prin creativitate, și în acest fel.
Așa s-a născut colecția de suflet: HEALING.

Această colecție nu este doar despre modă și a purta anumite piese frumoase. Este mai mult decât atât, este despre vindecare și reconectare. Fiecare piesă este concepută pentru a te sprijini în călătoria de redescoperire a încrederii în sine, iubirii de sine și frumuseții interioare.
Putem să ne vindecăm în nenumărate moduri, iar purtarea unei rochii te poate susține energetic în a te conecta cu încrederea în sine cu bucuria de a fii. De asemenea te ajută să-ți accesezi iubirea de sine și frumusețea interioară, încurajându-te să fii autentică și să te exprimi liber în energia ta feminină magnetică.

Fiecare piesă din această colecție este încărcată și infuzată cu multă iubire și dăruire astfel încât tu, dragă și minunată femeie să te poți vedea și recunoaște în propria măreție!

Pentru realizarea acestora, am utilizat elemente din inox, placate cu aur datorită proprietăților hipoalergenice, perle de cultură și închizători gold filled.
Deși inox-ul este rezistent la apă, este recomandat să protejezi elementele naturale precum perlele de umezeală, cosmetice și temperaturi extreme.
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie pentru „Cerceii LIGHT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Category:
Coșul Tău
Shop cart Coșul Tău Este Gol